Jachttransport

Jachttransport

Als u uw droomjacht heeft aangeschaft kan het zo zijn dat het schip niet op de plek ligt die u in gedachten heeft. In het geval u zelf niet de mogelijkheid heeft om het jacht te varen of als varen geen optie is, dan wilt u het graag getransporteerd hebben naar de locatie van uw keuze. Dit kan via het water of via de weg.

Jachttransport via het water

Via het water is veelal de meest voor de hand liggende mogelijkheid. Smits Jachtmakelaardij kan dat voor u verzorgen. Vanzelfsprekend varen we uw jacht alleen met gediplomeerde en zeer ervaren schippers; mensen met ontelbare schadevrije vaaruren op de grote èn kleine wateren van Nederland en daarbuiten. Enthousiaste mensen bij wie het varen in ’t bloed zit. Van tevoren wordt op basis van de af te leggen afstand en vaarsituatie, een indicatie afgegeven van de vaartijd. Op basis hiervan geef ik een prijsindicatie en maken we de afspraken voor het transport. Dit wordt vastgelegd in een contract zodat u niet voor verrassingen komt te staan… Behalve dan dat u vast en zeker verrast zult zijn door de accuratesse en snelheid waarmee uw jacht op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Vaarbegeleiding

Op het moment dat u graag zelf wilt varen, maar hiervoor nog niet over het benodigde inzicht en voldoende ervaring beschikt, regelt Smits Jachtmakelaardij de vaarbegeleiding voor u. Een enthousiaste schipper vaart met u mee en leert u in de praktijk wat u moet doen bij het manoeuvreren van het schip, het aanleggen in een jachthaven of sluis en het in bedwang houden van het schip bij wind en met stromend water. Na een of meer dagen weet u precies hoe uw schip reageert en bent u het schip in de meeste situaties de baas. Daarnaast ligt uw jacht op de plaats van bestemming en heeft u deze klus zelf geklaard.
Op basis van de af te leggen route en de mate waarin u wilt worden begeleid, maak ik een offerte en bespreken we de wijze van de vaarbegeleiding. Zo slaat u twee vliegen in één klap: uw jacht ligt op de door u gewenste locatie èn u bent zelf enorm bedreven geraakt in het varen met uw droomschip.

Vervoer over de weg

Smits Jachtmakelaardij weet als geen ander hoe belangrijk het is om bij het transport van uw jacht over de weg dit in goede handen over te laten. Vandaar ook dat ik contacten heb met specialisten in het laden, verankeren, vervoeren en lossen van alle formaten zeil- en motorjachten. Deze gediplomeerde en zeer ervaren mensen zijn bekend met internationale en plaatselijke regels en omstandigheden en regelen daarom het vervoer van uw dierbare bezit op een betrouwbare en veilige manier. Graag maak ik voor u een afspraak in voorkomende situaties.

Contact

Neem contact op met Smits Jachtmakelaardij
Indien u vragen heeft over één van onze onderwerpen.
Voel je vrij om het contactformulier in te vullen.

    Over welk onderwerp wilt u informatie (verplicht)

    AankoopBankzakenTaxatiesRegistratieJachttransportOverig