Bankzaken

Verzekeringen

Als u actief gaat watersporten en in het bezit bent van een motorjacht, dan wilt u natuurlijk wel onbezorgd kunnen varen. Door het afsluiten van de juiste watersport- verzekering staat u nooit voor onaangename verrassingen. Smits Jachtmakelaardij is contactpersoon tussen koper en tussenpersoon DNA. Zij helpen u bij het aangaan van de juiste verzekering. Deze bemiddeling is gratis.

U kunt zelf bepalen welke risico’s u wilt afdekken. Daarbij kunt u kiezen tussen een WA-verzekering of een uitgebreide (casco) verzekering. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, de soort boot die u bezit en het vaargebied, kunt u de juiste verzekering afsluiten.

All-Risk Verzekering (WA Casco Basis dekking). Deze verzekering dekt alle schade die u aan derden toebrengt. Maar het keert uit bij alle verliezen en schade die aan uw eigen motorjacht zijn toegebracht, ongeacht de oorzaak. Hierbij is wel molest, grove schuld of grove nalatigheid van de verzekerde zelf uitgesloten.
WA Verzekering. Deze verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid van de verzekerde door schade die is toegebracht met of door het vaartuig. Deze verzekering is in Nederland verplicht.
WA-Casco Uitgebreid. Deze verzekering heeft de meest complete dekking en is opgebouwd uit WA (Wettelijke aansprakelijkheid) dekking en Casco dekking.

Ga naar DNA YACHTINSURANCE →

Intermediair bankzaken

Het is niet altijd mogelijk om de financiering van uw droomjacht geheel zelf op te brengen. In deze gevallen is tussenkomst gewenst van een financieel adviseur die u informeert over de mogelijkheden van een hypotheek of lening. De banken zijn tegenwoordig niet zo gemakkelijk in het verschaffen van een krediet, maar door in contact te komen met de juiste bankinstelling of tussenpersoon kan een financieringsaanvraag wat gemakkelijker verlopen.

Door mijn achtergrond als financieel adviseur en mijn ervaring van 20 jaar in deze branche, kan ik u goed adviseren en in contact brengen met de juiste bedrijven of tussenpersoon die de inventarisatie van uw financiën kan doen. Zo kan bekeken worden welke mogelijkheden er zijn om uw droomjacht geheel of gedeeltelijk te financieren. Ook de aanvraag richting de toekomstige geldverstrekker kan dan voor u verzorgd worden.

Vanzelfsprekend is deze extra begeleiding van Smits Jachtmakelaardij een aangename service en zijn er geen kosten aan verbonden.

 

Contact

Neem contact op met Smits Jachtmakelaardij
Indien u vragen heeft over één van onze onderwerpen.
Voel je vrij om het contactformulier in te vullen.

    Over welk onderwerp wilt u informatie (verplicht)

    AankoopBankzakenTaxatiesRegistratieJachttransportOverig