Home Over ons Tomas van Santbrink

Tomas van Santbrink

"Fulltime jachtmakelaar en vaste medewerker Smits Jachtmakelaardij BV"

“De rust en vrijheid die je vindt als je op het water bent is ongeëvenaard”

Vanaf de luiers ben ik op het water te vinden, al varend met mijn ouders heb ik Nederland mogen ontdekken. De rust en vrijheid die je vindt als je op het water bent is ongeëvenaard. Tijdens mijn nautische studie en mijn studententijd in Amsterdam was ik veel met boten bezig, waardoor mijn liefde voor de watersport alleen maar groeide.

Na mijn studie ben ik eerst in de Retail en de evenementenbranche gaan werken. Hoewel ik hier waardevolle ervaringen opdeed, bleef mijn passie voor boten en het water altijd op de achtergrond aanwezig. In 2018 besloot ik daarom een grote stap te zetten: ik maakte van mijn hobby mijn beroep.

Mijn eerste baan in de jachtmakelaardij was bij een zeiljacht makelaar. Hier heb ik ontzettend veel geleerd over de wereld van zeiljachten en het vak van makelaar. Toen ik in 2021 de kans kreeg om bij Smits Jachtmakelaardij te gaan werken, greep ik deze met beide handen aan, ondanks dat motorjachten voor mij grotendeels nieuw terrein waren. Dankzij mijn enthousiasme en leergierigheid heb ik snel mijn weg gevonden binnen deze tak van de watersport.

Bij Smits Jachtmakelaardij voel ik me inmiddels helemaal thuis. Het warme welkom en de steun van de Smits familie hebben ervoor gezorgd dat ik me hier snel op mijn plek voelde. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en geniet ik ervan om klanten te helpen hun droomjacht te vinden. De combinatie van mijn passie voor het water en mijn werk als jachtmakelaar maakt dat ik me geen betere carrière had kunnen wensen.

Neem contact op met Tomas
Tomas van Santbrink
Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.