Home Over ons Reinier Smits

Reinier Smits

"Fulltime jachtmakelaar en middelste zoon van René"

“De juiste boot voelt vanaf het eerste moment als een perfect passend maatpak”

 

Mijn affiniteit met watersport begon al bij mijn sterrenbeeld: Waterman! In mijn jeugd gingen mijn broers en ik niet naar het buitenland op vakantie, maar verkenden we Nederland per boot met onze ouders. Als kleine jongen kon ik de watersport nog niet zo waarderen als nu, maar het bracht me wel in contact met varen en de rust die het kan bieden. Die onbewuste liefde voor varen is altijd bij me gebleven.

Tijdens mijn havo wist ik al snel dat ik wilde studeren aan de IVA in Driebergen, specifiek Nautisch Business Management. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en heb nog steeds veel contact met vrienden uit die periode.

Na mijn studie ben ik vrij snel in het bedrijf van mijn vader gaan werken. Die jaren waren uiteindelijk een van de drukste periodes! Als 18-jarige knul werd ik eropuit gestuurd om bootjes te verkopen. Het was tijdens de coronaperiode, dus iedereen wilde een boot hebben. Als ik daarop terugkijk, was dat echt een geweldige periode voor het bedrijf omdat we toen zo snel zijn gegroeid.

Vandaag de dag werk ik inmiddels zes jaar in de makelaardij. Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen, hun verhalen te horen en de boten te bezichtigen die we in de verkoop hebben. Het werk gaat continu door, zeven dagen per week, maar ik geniet ervan. Ik krijg elke dag energie van mijn werk en heb de ambitie om deze jachtmakelaardij over te nemen van René en nog verder uit te breiden.

Neem contact op met Reinier
Reinier Smits
Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.