Home Over ons Ivo Smits

Ivo Smits

"Fulltime jachtmakelaar en jongste zoon van René"

“Luisteren is essentieel in ons vak, mijn doel is uw perfecte jacht vinden”

Mijn passie voor watersport begon al op jonge leeftijd tijdens vakanties met mijn familie op het water. Deze ervaringen brachten me een blijvende liefde voor boten en de rust die varen biedt.

Na mijn middelbare school studeerde ik Nautisch Business Management aan de IVA Driebergen, waar ik veel leerde over de nautische industrie en waardevolle contacten opdeed. Sinds mijn afstuderen werk ik met toewijding in het familiebedrijf, vooral tijdens de coronapandemie, toen de vraag naar boten sterk toenam.

Ik richt me op het binnenhalen van nieuwe schepen en overtuig klanten van de voordelen van ons makelaarskantoor. Mijn verkoopvaardigheden, ondersteund door diverse cursussen, helpen mij eigenaren en kopers te begeleiden in het aan- en verkoopproces.

Ons bedrijf onderscheidt zich door snelle reacties, vriendelijkheid en het vermogen om op persoonlijk niveau met klanten te communiceren. Dit heeft ons een sterke reputatie in Nederland opgeleverd. Samen met mijn broer en ons team streven we ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. We overleggen grondig om goed doordachte adviezen te geven.

Mijn ultieme doel is om onze makelaardij verder uit te breiden en te verbeteren. Het zien van tevreden klanten die hun droomboot hebben gevonden, motiveert mij elke dag.

Neem contact op met Ivo
Ivo Smits
Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.