Home Nieuwbouw Crown Yachts

Crown Yachts

Serious steel quality

Voor uw motorjachten 'SERIOUS STEEL QUALITY' Crown Yachts

Crown Yachts vervaardigt de cabrio's voor op het water in hun jachtwerf in Leiderdorp. Smits en Crown-Keyzer werken al enige tijd samen; in 2003 heeft René zijn eigen Crown laten bouwen. Vandaag de dag adviseren wij klanten bij de aankoop van hun nieuwe of zo goed als nieuwe Crown!

Sinds de introductie van de eerste cruiser hebben talloze modellen het water veroverd. Innovatie en verfijnde styling zijn verankerd in het DNA van Crown Yachts, waardoor niet alleen prachtige, maar ook functionele boten worden gecreëerd. Crown Yachts is de pionier achter het populaire cabriolet cruiser-model, dat tegenwoordig het meest geliefde motorbootmodel onder de 15 meter is. Onze expertise heeft Crown-Keyzer de bijnaam “cabrio specialisten” opgeleverd.

Crown Yachts begon als een merk dat kwalitatief hoogwaardige cruisers bouwde. In 2022 vierden ze hun 60-jarig jubileum, een mijlpaal die ze hebben bereikt dankzij hun continue toewijding aan klanten. Dit geldt niet alleen voor de bouw van nieuwe schepen, maar ook voor de uitgebreide full-service voor trotse eigenaren.

Door de jaren heen...

Crown Trawler 10.00 AK (1988)
Crown Cruiser 40 OK Cabrio (2009)
Crown Keyzer S36

Het huidige portfolio van Crown Yachts bestaat uit drie series: de C-lijn, de S-lijn en de HT-lijn. Crown heeft haar exclusiviteit behouden door jaarlijks slechts 2 tot 3 jachten te produceren. Deze jachten zijn een lust voor het oog en vallen in elke haven op door hun unieke lijnenspel en moderne uitstraling.

Crown Keyzer C107
Crown Keyzer S40

Crown Keyzer C Series: Ruimte en Rijke Uitrusting van Zeer Hoge Kwaliteit

De Crown Keyzer C series staat binnen de Crown Keyzer-reeks bekend om zijn vol knikspant onderwaterschip met een stevige boeg en achterschip. Dit ontwerp zorgt voor uitstekende vaareigenschappen en stabiliteit. Een Crown Keyzer C biedt een ruimtelijk interieur met tal van indelingsmogelijkheden, waardoor het schip perfect kan worden aangepast aan de wensen van elke eigenaar.

Naast de hoogwaardige materialen en afwerking, zijn de jachten uit de Crown Keyzer C series uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen. Denk aan geavanceerde navigatiesystemen, comfortabele leefruimtes met premium bekleding, en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Deze jachten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook het hoogste niveau van comfort en betrouwbaarheid op het water.

De C series deelt dezelfde hoogwaardige kenmerken als de Crown Keyzer S series, inclusief de “structural glass bridge”. Deze brug bestaat uit drie grote glaspanelen aan de voorzijde, wat zorgt voor een panoramisch uitzicht en een moderne uitstraling. Het gebruik van gelamineerd massief teakhout of Topdek kunststof profiel, dat doorloopt over de kuiprand, geeft het schip een luxe en stijlvolle afwerking.

Crown Keyzer S Series: Schoonheid, Kracht en Snelheid

De Crown Keyzer S series is het pronkstuk van Crown Yachts. Deze lijn legt de nadruk op schoonheid en stijl boven volume, met een slanke boeg en een elegante achtersteven die een waaiersteven combineert met een “tumble home” spiegel. De opbouw van deze jachten is even indrukwekkend, met als blikvanger het grote, uit één stuk vervaardigde panoramische gebogen voorraam van het “structural glass bridge”. Dit jacht kan in drie verschillende maten van 36, 40 en 45 voet worden gebouwd.

Wat de Crown Keyzer S series echt uniek maakt, is het hoge motorvermogen in combinatie met het geavanceerde onderwaterschip, waardoor deze boten uitzonderlijk snel door het water kunnen varen. Dit zorgt niet alleen voor indrukwekkende prestaties, maar ook voor een onvergetelijke vaarervaring.

De open kuip van de Crown Keyzer S40 is uitgerust met een wasbak, wijnkoeler en veel zitruimte, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water. De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen volledig naar uw persoonlijke wensen worden aangepast en gespecificeerd.

Dit jacht biedt vier vaste slaapplaatsen en beschikt over een ruime badkamer en een dinette in de kombuis. Het is perfect geschikt voor vakanties met vrienden en familie, die ook comfortabel kunnen blijven overnachten.

Crown Keyzer HT series: Het ideale compromis

De Crown Keyzer HT-serie combineert een elegant ontworpen jacht met een HardTop-dak. Deze jachten zijn ontwikkeld voor de watersporter die graag langere vaarseizoenen beleeft, of zelfs in de winter wil doorvaren. Sluit de deuren van de open kuip en u bevindt zich in een oase van comfort en luxe. Deze jachten trotseren met gemak afstanden tot aan de Duitse Oostzee of diep in Frankrijk. Omdat het niet altijd mooi weer is, biedt de Crown Keyzer HT het ideale compromis: een jacht met een schuifdak dat bij mooi weer heerlijk te bevaren is, maar bij regen een warm en comfortabel toevluchtsoord blijft om van te genieten.

Meer weten over Crown Yachts?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Contact ons
Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.