Home Nieuwbouw Babro yachting

Babro yachting

Nederlandse stalen jachten van superjachtkwaliteit

Eigentijds familiejacht met optimale bewegingsvrijheid

De Tridente 44 OC is de eerste telg van een nieuwe generatie Babro motorjachten, naast de vertrouwde Classic Line en New Line. De Tridente is een eigentijds familiejacht met optimale bewegingsvrijheid; de salon en de ruime kuip bevinden zich op hetzelfde niveau. Het ontwerpteam heeft erin geslaagd om elke vierkante centimeter optimaal te benutten. Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk: kiest u voor twee of drie hutten? Eén of twee luxe sanitaire ruimtes, elk met een gescheiden douche? Babro Yachting vervaagt de grenzen tussen seriebouw en maatwerk. Uiterlijk valt niet alleen de bijna rechte boeg op, maar ook het fraaie, driedimensionaal gevormde salondak.

Het standaard elektrische schuifdak maakt ‘open varen’ mogelijk in een handomdraai. Let ook eens op de geprononceerde pet; deze voorkomt hinderlijke reflecties op de stuurstand en over de ruime kuip met zeer royale rondzit in de kuip is standaard van een longtoproof voorzien voor optimale bescherming tegen regen en zon. Wilt u een kortere versie van het kuipdak? Dat is ook eenvoudig realiseerbaar. Of wilt u in de kuip nog een opendak, ook dat bestaat tot de mogelijkheden.. En over bescherming gesproken: de solide RVS stootrand rondom versterkt niet alleen de fraaie zeeg, maar voorkomt bovendien schade aan het strakke, hoogwaardige laksysteem. Schade die hooguit door derden zou kunnen worden toegebracht, want een Tridente 44 OC eigenaar beschikt standaard over beresterke en bovendien proportionele boeg- en hekschroef waarmee het jacht zich met duim en wijsvinger laat manoeuvreren.

'Fully loaded'

Vanaf het zwemplatform bereikt u via beide zijden de zeer ruime kuip. De comfortabele, royale rondzit in de kuip biedt plaats aan minstens zes personen die ruim kunnen zitten. Het is een ideale plek om te verblijven; de comfortabele spiegelbank biedt eveneens plaats aan zes personen. Tijd voor een mooi glas wijn? De pantry in de salon is binnen handbereik, en tijdens het bereiden van het diner is het gemakkelijk om ‘gelijkvloers’ te communiceren met zowel de stuurstand als de kuip.

De Tridente is standaard voorzien van een scala aan handige accessoires en extra’s. Dit omvat niet alleen handige vaarhulpen, maar ook voorzieningen zoals een wasmachine, een dekwasinstallatie, centrale verwarming met warmwaterbereiding, elektronische motorbediening, cabrioletkap, en nog veel meer. Kortom: ‘fully loaded’.

'Een stuurpositie voor de echte liefhebbers van overzicht en comfort'

De stuurpositie is een verhaal apart. Wij besteden veel aandacht aan zowel ergonomie als rondom zicht. Dit resulteert in een comfortabele stuurbank of stuurstoel voor twee personen, van waaruit je bijna 360º rondom zicht hebt dankzij de dunne raamstijlen en het vele glas. En reken maar dat het goed toeven is op de L-vormige salonbank aan bakboord, die ook een prima uitzicht naar buiten biedt. Met het schuifdak open kun je, als je wilt, totaal beschut zonnebaden! ’s Avonds zorgt warmwitte LED-verlichting hier voor extra sfeer.

Onderdeks hebben wij in het voorschip een luxe eigenaarshut voorzien van een Frans bed en een overvloed aan kastruimte. Het bijbehorende luxe sanitair doet niet onder voor dat van thuis. Naar keuze kunnen de gasten of kleinkinderen in een eigen, midscheeps geplaatste hut verblijven, met een eigen natte cel. Kortom: volledige privacy voor de eigenaren!

De motorruimte is standaard uitgerust met een 150 pk dieselmotor, voldoende voor een topsnelheid van ongeveer 16 km/u, en geplaatst in een goed geluidgeïsoleerde machinekamer. Met de grote dieseltank kunt u bij een kruissnelheid van 10 km/u zonder moeite 1.400 kilometer afleggen. Dankzij de geringe doorvaarthoogte van slechts 2,85 meter zijn de Franse kanalen geen enkel obstakel.

Daarnaast is het dankzij de CE-B classificatie ook mogelijk om naar de Côte d’Azur te varen. Het slimme ontwerp van de romp zorgt daarbij voor een stabiele en comfortabele vaart. Kortom, de Babro Tridente 44 OC is een ideaal familieschip dat, dankzij de complete uitrusting, ook geschikt is voor lange reizen naar verre bestemmingen. Bovendien zijn er verschillende indelingsopties beschikbaar en biedt het kleurenschema aangename verrassingen, net als de prijs.

De Babro Tridente is niet alleen beschikbaar in een OC-configuratie, maar kan ook volledig naar wens worden vervaardigd in een AC-configuratie. Naast de ruime master cabin resulteert dit in een zeer chique en elegant gelijnd jacht, compleet met een prachtig achterdek om van te genieten met vrienden en familie.

Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.