Home Nieuws Nieuw Samenwerkingsverband: Officiële Dealer van Salut Boats, Babro Yachts en Arksen

Nieuw Samenwerkingsverband: Officiële Dealer van Salut Boats, Babro Yachts en Arksen

Blog
2 min
2 november 2023

Met trots kondigen wij aan dat wij de officiële dealer en partner zijn geworden van vier vooraanstaande jachtmerken: Salut Boats, Babro Yachts en Arksen. Deze samenwerking stelt ons in staat om een uitgebreid scala aan tweedehands jachten van topkwaliteit aan te bieden, waardoor onze klanten kunnen profiteren van de beste opties op de markt.

Dankzij deze strategische partnerschappen kunnen wij nu een breed scala aan jachten vertegenwoordigen, die variëren van luxe motorjachten tot avontuurlijke expeditiejachten. Elk merk staat bekend om zijn uitmuntendheid in vakmanschap, innovatieve ontwerpen en ongeëvenaarde prestaties op het water.

Salut Boats: Bekend om hun strakke, moderne ontwerpen en ongeëvenaarde prestaties, biedt Salut Boats jachten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hen een toonaangevende keuze voor veeleisende jachteigenaren.

Babro Yachts: Met een rijke geschiedenis in de scheepsbouw staat Babro Yachts bekend om hun betrouwbare en elegante motorjachten. Deze jachten combineren traditionele waarden met moderne technologie, wat resulteert in een uitzonderlijke vaarervaring.

Arksen: Voor de avontuurlijke ziel biedt Arksen expeditiejachten die klaar zijn voor de meest uitdagende wateren. Hun duurzame en robuuste ontwerpen zijn ideaal voor langeafstandstochten en het verkennen van afgelegen gebieden.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een tweedehands jacht, maar ook voor nieuwbouwjachten die volledig naar wens kunnen worden vervaardigd en ontworpen. Onze samenwerking met deze vier prestigieuze merken stelt ons in staat om een breed scala aan aanpassingsopties aan te bieden, zodat uw jacht volledig kan worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en eisen.

Wij zijn erg trots op deze samenwerkingen en hopen u van harte van dienst te kunnen zijn indien u in de markt bent voor een nieuwbouw jacht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomjacht.

Geschreven door

Reinier Smits
Inhoud

Ontdek ons aanbod

Bekijk ons aanbod en vind de boot die bij jou past.

Bekijk aanbod
Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.