Verkoopstyling

Verkoopstyling van uw motorjacht

Het komt maar al te vaak voor bij de bezichtiging van een gebruikt schip dat er direct een aantal minpunten in het oog springen. Het ruikt bijvoorbeeld naar diesel, de vloerbedekking is gerafeld, gordijntjes hangen los, de fenders zijn verschillend van kleur en noem nog maar een aantal slordigheden op. Deze – over het algemeen – kleine zaken, kunnen de algemene indruk van het schip flink naar beneden halen. Maar ook ziet u als verkoper soms wat grotere onachtzaamheden over het hoofd. De Verkoopstyling van Smits Jachtmakelaardij zorgt ervoor dat uw gebruikte motorjacht een perfecte eerste indruk achter laat zodat de klant zich bij de bezichtiging kan richten op essentiële zaken zoals bijvoorbeeld de technische staat van het schip, de indeling en het algehele onderhoud. De potentiële koper hoeft zich zo niet te laten afleiden door allerhande zaken die nog in orde moeten worden gemaakt.

Gebruikt u de Verkoopstyling van Smits Jachtmakelaardij dan bent u verzekerd van een gedegen advies en plan van aanpak met betrekking tot de inrichting, de styling en het onderhoud van het schip. Bijvoorbeeld de onderhoudsstaat aan dek (fenders, touwen, kuiptent, teakdek, rvs, e.a.) moet perfect in orde zijn. Ook de inrichting binnen mag niet de aandacht afleiden van waar het eigenlijk om gaat. Een goed stylingadvies kan hier sfeer en ruimte bieden voor de eigen interpretatie van de klant. Tot slot moet ook de technische staat van het schip perfect in orde zijn.

Kosten

Het advies dat ik u geef wordt uitgebreid en helder op schrift gesteld in een plan van aanpak, zodat u het kunt (laten) uitvoeren. Vanzelfsprekend kan ik u ook bij de uitvoering van dienst zijn. De Verkoopstyling kost €350,00. De kosten die gemaakt worden voor het in de praktijk brengen van de verkoopstyling worden aan u doorberekend.